!Teren de vanzare Exterior Vest X1RF130S9Oportunitate investitie !

ID: X1RF130S9, Exterior Vest, Arad

120,000 EUR

Comision:

Descriere teren

TEREN AGRIGOL IN EXTRAVILAN ARAD CU FRONT STRADAL LA AUTOSTRADA ARAD-NADLAC CALE DE ACCES CU PASARELA AUTO SI ACCES LA AUTOSTRADA CEA MAI APROAPE BUCLA DE INTRARE IESIRE AUTOSTRADA LA CCA 5KM (FRONTUL STRADAL ESTE PE SENS NADLAC-ARAD)



Descopera o oportunitate de investitie unica in Arad! Terenul agricol extravilan X1RF130S9, situat in Exteriorul de Vest al orasului, este acum disponibil pentru achizitie. Cu o suprafata generoasa de 52.800 mp si un front stradal de 350 m, acest teren ofera perspective excelente pentru dezvoltare.



Beneficiind de acces direct la autostrada Arad-Nadlac si de o cale de acces cu pasarela auto, terenul se afla la doar aproximativ 5 km de cea mai apropiata bucla de intrare/iesire de pe autostrada (frontul stradal este orientat pe sensul Nadlac-Arad). Aceasta locatie strategica il face ideal pentru diverse proiecte comerciale sau rezidentiale.



Pentru a obtine mai multe informatii despre aceasta proprietate exclusiva, acceseaza oferta completa pe site-ul agentiei LANG Imobiliare la link-ul: [link]. Pentru a discuta direct despre aceasta oportunitate sau pentru a programa o vizionare, suna la numarul de telefon: 0722299870. Echipa noastra de specialisti este disponibila zilnic intre orele 09:00 si 18:00 pentru a raspunde tuturor intrebarilor tale.



Agentia LANG Imobiliare Arad va ofera cele mai recente si exclusive oferte imobiliare din judetul Arad, actualizate zilnic pe site-ul nostru www.langimobiliare.ro. Nu rata sansa de a investi in viitorul tau! Viziteaza acum www.langimobiliare.ro pentru a descoperi cele mai noi proprietati adaugate astazi de catre agentii nostri.



Daca aceasta oferta se potriveste nevoilor tale sau ai intrebari suplimentare, nu ezita sa ne contactezi zilnic intre orele 09:00 si 18:00 la numarul de telefon: 0731832467 sau sa ne vizitezi la sediul nostru din Arad, pe Bulevardul Revolutiei Nr. 76 (in fata Primariei Arad), de luni pana sambata. Alege sa investesti in viitorul tau cu ajutorul echipei noastre de profesionisti de la LANG Imobiliare!



Toate informatiile despre aceasta proprietate sunt afisate doar pe site-ul agentiei LANG IMOBILIARE .

Copiaza link-ul:  si acceseaza direct oferta agentiei LANG Imobiliare la numarul de telefon: 0722299870



Toate anunturile imobiliare unice si active din JUD.ARAD , actualizate zilnic sunt publicate pe site-ul nostru www.langimobiliare.ro



Intra acum pe www.langimobiliare.ro si profita de cele mai noi oferte adaugate astazi de agentii nostrii.



In cazul in care oferta noastra corespunde intereselor dumneavoastra pentru orice informatii va stam la dispozitie zilnic in intervalul orar 09:00-18:00. la numarul de telefon 0731832467 precum si la sediul Agentiei LANG IMOBILIARE ARAD , BD. Revolutiei Nr.76 (vis-a-vis de Primaria Arad in intervalul orar 09:00-18:00 de luni pana sambata)

TEREN AGRIGOL IN EXTRAVILAN ARAD CU FRONT STRADAL LA AUTOSTRADA ARAD-NADLAC CALE DE ACCES CU PASARELA AUTO SI ACCES LA AUTOSTRADA CEA MAI APROAPE BUCLA DE INTRARE IESIRE AUTOSTRADA LA CCA 5KM (FRONTUL STRADAL ESTE PE SENS NADLAC-ARAD)

Caracteristici teren

  • Zona: Exterior Vest
  • Suprafata: 52800 mp
  • Reper: Exterior Vest
  • Fronturi: 143
  • Localizare: Intravilan
  • Deschidere: 350 ml
  • Acces teren: Auto
  • Strazi: Asfaltate

Caracteristici generale

  • Acces Teren: Auto
  • Acces Utilitati: Pe Teren
  • Alte Caracteristici Teren: Oportunitate de investitie
  • Strazi Teren: Asfaltate
  • Utilitati: Curent Curent trifazic Apa Canalizare Gaz
  • Vecinatati Spatii: Zona comerciala

Localizare pe harta